Avis Way is home to Newhaven’s business and industrial community, located at the north of the port town and with a large number of innovative and exciting businesses. This project sought to increase gateway visibility and awareness of the district along with interventions that encourage more use of the outside with installations on the green space at Sylvania global headquarters.
Interventions include:
• Supersize 'A' and 'W' concrete sculptures with timber seating and moulded place expressions, and abstract artwork in green space
• Concrete sculptural cubes with timber seating and moulded place expressions, and abstract artwork in green space 
• Sculptural Gateway supersize concrete 'A' with Newhaven brand artwork and moulded text
• Supersize polished chrome – mirror finish – gateway lettering
Back to Top